Ciccolella

Ciccolella šeima valdo didelius žemės plotus Bario provincijoje nuo 1878 metų.

Turėdami apie 8000 Coratina ir Ogliarola veislių alyvmedžių, užaugintų iš Bario regiono alyvuogių, Ciccolella ūkio giraitės apima didelį plotą šalia Giovinazzo, Molfetta ir Terlizzi miestų, šiaurinėje Bario dalyje – Apulijos alyvuogių auginimo širdyje.

Jau daugiau nei 4 kartas visi šeimos nariai su didžiule aistra rūpinasi alyvmedžių priežiūra.

Puikus derlius buvo jų pastangų rezultatas. Naudodami tradicinius akmeninius malūnus spaudimui, jie sukūrė tikrąjį „geltonąjį auksą“.

Šiandien įmonei vadovaujantis Giuseppe Ciccolella gamina aukščiausios kokybės pirmo spaudimo alyvuogių aliejų (Extra Virgin Olive Oil), dėka atsidavusio darbo laukuose ir meistriško valdymo, naudojant pažangiausias technologijas.

Saulėtoje Apulijoje, prie Adrijos jūros, įmonės savininkas Giuseppe Ciccolella įgyvendina „alyvuogių aliejaus kultūros“ idėją, kur Apulijos aliejaus tradicijos žinios dera su technologinėmis naujovėmis.

Ekologiškas požiūris ir tvarių žemės ūkio praktikų taikymas išreiškia mūsų filosofiją:

„Mes nepaveldime žemės iš savo protėvių, mes ją pasiskoliname iš savo vaikų.“

Vadovaudamasis šiomis vertybėmis, Giuseppe Ciccolella asmeniškai rūpinasi alyvmedžių auginimu ir visais gamybos etapais – nuo derliaus nuėmimo iki spaudimo ir išpilstymo.

Taip gimė aukščiausios kokybės pirmo spaudimo alyvuogių aliejus, pagamintas tik iš ūkio alyvuogių.

Šis aliejus išsiskiria puikiomis organoleptinėmis savybėmis – aromatu, spalva ir tipišku veislių skoniu.

Naujoviška, be plastiko pakuotė, derinanti praktiškumą ir eleganciją, taip pat prisideda prie mūsų Extra Virgin alyvuogių aliejaus kokybės išlaikymo ir praturtinimo.